Реклама

👀 Dragon's Dogma 2 — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
👀 Dragon's Dogma 2 — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Dragon's Dogma 2 — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча реліз Dragon’s Dogma 2 відбудеться 22 березня для ПК, Xbox Series X/S та PS5, але як завжди напередодні цього ми маємо можливість дізнатися як оцінили гру критики.

Довгоочікуваний сиквел загалом отримав високі оцінки від оглядачів та уже гру можна записувати у претенденти на звання «Гри року» на The Game Awards 2024.

Нижче можете побачити загальну оцінку на порталі Opencritic та Metacritic.

Загалом критики залишилися в захваті від гри та відзначають, що це чудовий сиквел, який покращує кожен аспект оригінальною грою з доданням нових концептів. Оглядачі хвалять відкритий світ та відзначають, що він дає вам можливість «взяти свій час» та досліджувати його скільки вам заманеться. Видається, наче у Capcom взяли урок у розробників The Legend of Zelda та створили світ, який щоразу буде вам підкидати нові й нові повороти на вашому здавалося б прямому шляху до певної точки.

Також критики хвалять бойову систему  Dragon’s Dogma 2. Вони відзначають, що вона доволі проста для розуміння і самі бої доволі різноманітні і не швидко можуть набриднути.

Усі водночас відзначають, що гра має величезний ігровий світ і загалом «справа не в пункті призначення, а в подорожі».

З негативу оглядачі звертають увагу на певні технічні проблеми, які загалом будуть виправлені у подальших оновленнях.

До прикладу у Destructoid про гру пишуть:

Попри те, що мені ще належить пройти Dragon's Dogma 2, я вже неймовірно занурився у подорож. Якщо ви грали в оригінал, ви точно знаєте, що отримаєте тут. Якщо ж ні (…) ви можете очікувати на масштабну рольову гру у відкритому живому світі з корисними боями та інтригуючою сюжетною лінією. Це не бездоганний досвід, але за мої 40 годин гри він, безумовно, був вартий того.

У TheSixthAxis теж залишилися навіть у ще більшому захваті від гри:

Dragon's Dogma 2 — це тріумф гри, яка хоче, щоб ви просто не поспішали і побачили все, що тільки можна. Вас постійно збиватимуть зі шляху нова печера, випадковий квест, скриня, яку знайшов один з ваших пішаків, випадкові сутички, і все це — частина гри. Я обожнюю цю гру, і хоча в ній є деякі аспекти, які, на мою думку, декому здадуться занадто незграбними, це шедевр.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...