Реклама

🤔 Фінзвіт Remedy — новини ремейку Max Payne 1&2 та успіхи Alan Wake II

Čytaty latynkoju
🤔 Фінзвіт Remedy — новини ремейку Max Payne 1&2 та успіхи Alan Wake II
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Фінзвіт Remedy — новини ремейку Max Payne 1&2 та успіхи Alan Wake II
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Remedy поділилася своїм черговим фінансовим звітом у якому окрім підбиття підсумків знайшлося й місце для оновлень по майбутнім проєктам компанії.

Найцікавішими поки що видаються новини стосовно ремейку Max Payne 1&2, який за словами гендиректора Remedy Теро Віртали, знаходиться на стадії «готовності до продакшену». До того ж проєкт отримає бюджет на рівні Alan Wake II, який склав близько $75 млн.

Ремейк Max Payne 1&2 також продовжує перебувати на стадії готовності до продакшену. Команда досягла значного прогресу протягом року. Ремейк Max Payne 1&2 стане новою великою грою з великим потенціалом, завдяки такому ж бюджету на розробку, як і у Alan Wake II.

У Remedy також відзначили, що задоволені викупом усіх прав на свою франшизу Control та додають, що розробка сиквелу досі знаходиться «на стадії підтвердження концепції».

Водночас у Віртала також зауважив, що у студії очікують, що ці проєкти перейдуть до наступних етапів виробництва уже в першій половині цього року.

Щодо успіхів свого найбільшого торішнього проєкту, то у Remedy повторили свої попередні заяви та додали, що гра «вже окупила значну частину інвестицій, зроблених Epic Games Publishing, і ми очікуємо, що гра стане значним драйвером доходу та прибутковості цього року».

Також у Remedy додають, що загалом задоволені результатами Alan Wake II, як для гри, що вийшла у доволі гарячий сезон релізів і лише у цифровому форматі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...