Реклама

🔦 Alan Wake II — найшвидше продавана гра Remedy

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake II — найшвидше продавана гра Remedy
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake II — найшвидше продавана гра Remedy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Remedy повідомили, що Alan Wake II стала найшвидше продаваною грою студії за всю її історію.

Гра, яка вийшла у жовтні минулого року та отримала позитивні відгуки від гравців та критиків зуміла розійтися тиражем у 1.3 млн копій станом на початок лютого 2024 року. Також станом на грудень було продано 1 млн копій.

Загалом такий результат і зробив гру найшвидше продаваним проєктом Remedy. Повідомляється, що за перші два місяці було продано на 50% більше та втричі більше цифрових копій Alan Wake II ніж Control за її перші чотири місяці. Водночас Remedy додає, що з 2019 року Control має 4 млн продажів і у студії сподіваються, що продажі Alan Wake II теж не будуть припинятися з часом і гра й надалі «генеруватиме відмінні» результати.

Ми задоволені початком продажів Alan Wake 2. Ціна також залишилася на високому рівні, і гра вже окупила значну частину витрат на розробку та маркетинг. Ми продовжимо розвивати гру, щоб задовольнити наявних фанатів і залучити нових гравців, і очікуємо, що гра і надалі буде добре продаватися.

Теро Віртала , CEO Remedy

Також у студії додають. Що гра все ще має отримати два доповнення, а її фінансові успіхи дозволяють їй з оптимізмом дивитися на свої майбутні проєкти Condor, Control 2 та ремейк Max Payne 1&2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...