Реклама

🙃 Розробники Palworld планують випустити гру на більшості платформ

Čytaty latynkoju
🙃 Розробники Palworld планують випустити гру на більшості платформ
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Розробники Palworld планують випустити гру на більшості платформ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники з Pocketpair, які власне й відомі як творці цьогорічного неочікуваного хіта Palworld дали інтерв’ю для Bloomberg, у якому поділилися своїм баченням майбутнього.

Однією з тем для розмови було те, що наразі Pocketpair залишається незалежною студією. Звісно, що після того, як їхня гра сягнула дійсно величезних масштабів (25 млн гравців) багато великих гравців на ринку відеоігор вели розмови про придбання творців Palworld. Звісно, що багатьох зацікавили творці гри, яка обійшлася у $6,7 млн та окупилася з надлишком.

Творець гри Такуро Мізобе відзначив, що дійсно Pocketpair, як студія доволі невелика і це власне визначає, те, що розробникам важко підтримувати такий великий проєкт яким видався Palworld. Він розповів, що наразі кількість співробітників налічує 55 осіб і загалом Pocketpair відкрита до пропозицій для співпраці, чи придбання. Хоча наразі Мізобе хотів би, щоб його студія все-таки зуміла залишитися незалежною.

Водночас він також відзначив той факт, що розробники хочуть розширити присутність свого проєкту на інші платформи і цей фактор власне й визначає те, що студія відкрита до пропозицій зі співпраці.

Нагадаємо, що гра наразі доступна у ранньому доступі на ПК та Xbox та є у Game Pass. Також раніше розробники Palworld прокоментували падіння популярності гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...