Реклама

👀 Розробники Palworld прокоментували падіння популярності гри

Čytaty latynkoju
👀 Розробники Palworld прокоментували падіння популярності гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Розробники Palworld прокоментували падіння популярності гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Palworld почала втрачати свій онлайн — у Steam кількість гравців знизилася з 2,1 мільйона до 500 тисяч осіб. Натомість ком’юніті-менеджер студії Pocketpair поділився своїми думками щодо падіння онлайну.

Як зазначив Bucky (справжнє ім’я невідоме) у X (раніше Twitter), Palworld святкує місяць після релізу, тому «варто озирнутися та проаналізувати цей час».

За словами ком’юніті-менеджера, спочатку розробники очікували, що гра подолає позначку у 50 тис. гравців й не сподівалися «на мільйони». Bucky зазначив, що розробники Palworld не в змозі випускати велику кількість нового вмісту щотижня — новий вміст з’явиться, проте для цього потрібно трохи часу.

Є так багато чудових ігор, у які можна пограти; вам не потрібно відчувати провину, перескакуючи з гри на гру. Якщо ви все ще граєте в Palworld, ми любимо вас. Якщо ви більше не граєте в Palworld, ми все ще любимо вас і сподіваємося, що ви повернетеся до другого раунду, коли будете готові.

Bucky

Нагадаємо, максимальна одночасна кількість гравців Palworld у Steam перевищила 2,1 мільйона людей, що стало другим показником в історії платформи. Рекордсменом залишається PUBG з 3,2 мільйона.

Також зазначимо, що з моменту релізу на ПК та Xbox минулого місяця Palworld досягла великого успіху: до 1 лютого було продано 12 мільйонів копій у Steam, гра також мала 7 мільйонів гравців на Xbox.

Раніше ми розповідали, що президента Nintendo запитали про можливий позов проти Palworld.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...