Реклама

👀 Геймдиректор Star Wars Jedi відкриває свою студію Giant Skull для розробки сюжетних AAA-ігор

Čytaty latynkoju
👀 Геймдиректор Star Wars Jedi відкриває свою студію Giant Skull для розробки сюжетних AAA-ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Геймдиректор Star Wars Jedi відкриває свою студію Giant Skull для розробки сюжетних AAA-ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стіг Асмусен, який відомий своєю роботою у Respawn як геймдиректор над серією ігор Star Wars Jedi та God of War 3 у Santa Monica, анонсував, що відкриває власну студію.

Як повідомляє IGN тепер ігрова індустрія поповнилася новою студією під назвою Giant Skull. Відзначається, що Асмусен зі своєю новою командою сконцентрується на створенні «преміальних сюжетних пригодницьких AAA-ігор від третьої особи для одного гравця».

Ми хочемо, щоб наші гравці мали певний ступінь автономії та власності в грі, а також свободу дій під час гри. Ми хочемо зробити гру, яка б захоплювала, щоб ви хотіли продовжувати грати в неї. І ми поважаємо наших гравців. Ми хочемо створювати справжні автентичні світи, які не здаються випадковими та відчувалися, що за ними стоїть багата історія. І (що) за ними стоїть думка.

Щодо свого відходу з Respawn Асмусен розповів IGN, що був дуже задоволений своєю роботою у Respawn та EA, однак його дуже заінтригувала ідею створити власну студію.

Щодо Giant Skull, то відомо, що вона наразі налічує близько 30 осіб і усі вони в основному раніше працювали над Star Wars Jedi, а також Fortnite. Наразі Асмусен відзначає, що першою грою від студії стане оригінальний тайтл, хоча наразі усе у студії на тому етапі, коли все може змінитися і вона візьметься й за якусь відому франшизу.

Відзначимо, що останньою роботою Асмуссена наразі є Star Wars Jedi: Survivor наш огляд якої можете почитати за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...