Реклама

😰 Розробник емулятора Game Boy видалив свій застосунок з Google Play Store

Čytaty latynkoju
😰 Розробник емулятора Game Boy видалив свій застосунок з Google Play Store
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😰 Розробник емулятора Game Boy видалив свій застосунок з Google Play Store
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно ми розповідали історію емулятора Nintendo Switch під назвою Yuzu, творцям якого довелося закрити проєкт через конфлікт з Nintendo та судовий позов. Ситуація починає впливати й на інші емулятори консолей Nintendo.

Так розробник Pizza Emulators Девід Берра випустив заяву, в якій зазначив, що видаляє свій застосунок з Google Play Store. Pizza Emulators дозволяв запускати ігри з Game Boy та Game Boy Advanced на смартфонах під Android.

Ось повний текст заяви:

Дорогі друзі та прихильники, після семи неймовірних років розробки та пригод з моїми застосунками, я прийняв важке рішення назавжди видалити їх з Play Store.

Моя сім'я на першому місці, і саме тому я вирішив поставити сім'ю на перше місце, а не розвиток моїх застосунків. Я хочу подякувати кожному з вас за вашу неймовірну підтримку протягом багатьох років. Ваші слова заохочення, відгуки та постійна підтримка були джерелом натхнення для мене та моєї роботи. Ще раз дякую вам за все. Ви були фантастичними. З вдячністю, Девід.

Хоча там і нема прямого посилання на ситуацію з Yuzu, події відбулися практично одночасно, тож можемо казати про тенденцію.

Nintendo завжди була відома суворим ставленням до порушення авторських прав, однак ці емулятори існували впродовж тривалого періоду. Можливо, посилення позиції компанії пов’язано з тим, що корпорація робить усе більшу ставку на свою передплату Nintendo Switch Online, в рамках якої постійно поповнює каталог своїх ретро-ігор. Авжеж, можливість грати в них безкоштовно за допомогою емулятора заважатиме продажам компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...