Реклама

🥴 Геймдиректор Immortals of Aveum вважає, що гра ще знайде фанатську базу як Dead Space

Čytaty latynkoju
🥴 Геймдиректор Immortals of Aveum  вважає, що гра ще знайде фанатську базу як Dead Space
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Геймдиректор Immortals of Aveum вважає, що гра ще знайде фанатську базу як Dead Space
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймдиректор Immortals of Aveum вважає, що для гри ще не все втрачено, а студія Ascendant навіть готує новий проєкт.

Нещодавно один з розробників гри розповів, що її виробництво коштувало $125 млн, хоча сама ідея не надихала та не дава =ла надій на якийсь прорив.

Водночас геймдиректор Immortals of Aveum вважає інакше. Брет Роббінс вважає, що одна з причин провалу гри полягає у тому, що минулий рік був доволі багатий на релізи і це зіграло поганий жарт з його проєктом:

Коли ми готувалися до запуску, ми знали, що там буде дуже людно. Це був дуже незвичайний рік. Zelda вийшла, Star Wars Jedi: Survivor була трохи раніше за нас. І коли ми наближалися до запуску, Baldur's Gate 3 несподівано вибухнула прямо перед нами. Цей вибух більше, ніж будь-який інший, здавався неочікуваним.

Він також додає, що розробники усвідомлювали, що роблять релізу у доволі «гарячий» сезон. До того ж Роббінс додає. Що вони невелика та ще невідома студія, що теж не грало на руку грі:

Ми знали, що Armored Core 6 вийде того ж тижня, і дуже хвилювалися через це. А Starfield виходив за 10 днів після нас. Ми були затиснуті між великою кількістю різних великих ігор, або ігор від дійсно великих студій. Ми абсолютно загубилися в цьому шумі... Це був вбивчий ряд великих ігор, а ми були новою студією, люди не знали, хто ми такі.

Водночас попри невдачу Immortals of Aveum на релізі Роббінс вважає, що історія гри ще не написана:

Історія Immortals ще не написана. Я був креативним директором Dead Space, і люди відкривали її для себе роками і роками. Думаю, з Immortals буде так само.

Нагадаємо, що реліз Immortals of Aveum відбувся 22 серпня минулого року для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Відзначимо, що гру доволі прохолодно зустріли критики, які відзначали, що проєкт видався доволі нудним та не може запропонувати чогось нового та цікавого для гравців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...