Реклама

🤔 Immortals of Aveum коштувала EA $125 млн, а колишній розробник вважає гру «поганою ідеєю»

Čytaty latynkoju
🤔 Immortals of Aveum коштувала EA $125 млн, а колишній розробник вважає гру «поганою ідеєю»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Immortals of Aveum коштувала EA $125 млн, а колишній розробник вважає гру «поганою ідеєю»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Коли Immortals of Aveum вийшла у серпні минулого року її доволі прохолодно зустріли оглядачі, а згодом і самі гравців в особливо метушливому осінньому сезоні й взагалі забули про цей проєкт.

Однак навряд у Electronic Arts були готувалися до такого провалу. Згідно зі словами колишнього розробника з Ascendent Studios, яка й займалася грою, компанія витратила на виробництво близько $125 млн. Водночас і сам колишній співробітник студії доволі критично висловився на адресу самого проєкту у коментарі для IGN.

Він відзначив, що сама розробка гри коштувала $85 млн, а витрати на маркетинг становили $40 млн. Однак це не допомогло грі, адже за словами розробника Immortals of Aveum загалом була «поганою ідеєю»:

У команді розробників були серйозні таланти, але спроба зробити однокористувацький ААА-шутер на сучасному ринку була дійсно поганою ідеєю, особливо враховуючи те, що це була нова гра, яка також намагалася використовувати рушій Unreal Engine 5. В результаті вийшла роздута, повторювана кампанія, яка затягнулася надовго.

Загалом твердження про те, що випуск шутерів від першої особи сьогодні є не надто вдалою ідеєю є доволі цікавим. Можливо, розробник мав на увазі, те, що сама Immortals of Aveum була слабким тайтлом, який навряд міг би скласти конкуренцію іншим вдалим іграм у такому форматі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...