Реклама

😁 Композитор Nintendo розповів, як Пол Маккартні заспівав йому саундтрек з Super Mario Bros

Čytaty latynkoju
😁 Композитор Nintendo розповів, як Пол Маккартні заспівав йому саундтрек з Super Mario Bros
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 Композитор Nintendo розповів, як Пол Маккартні заспівав йому саундтрек з Super Mario Bros
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий композитор Nintendo Кодзі Кондо розповів про те, як познайомився з Полом Маккартні та як музикант з The Beatles заспівав йому вступний саундтрек з Super Mario Bros.

Кондо згадав про цей цікавий момент в інтерв’ю The Washington Post. Історія трапилася лише через рік після релізу Super Mario Bros. для NES. Тоді Кодзі Кондо випадково завітав на концерт Пола Маккартні в Японії — учасник The Beatles дізнався про приїзд композитора та запросив його залаштунки.

За словами Кондо, перше, що Маккартні почав робити під час зустрічі — разом з тодішньою дружиною співати початкові ноти з саундтреку Super Mario Bros. Сам Кондо тепер описав цю історію як «неймовірний момент».

Варто зазначити, що творчість Кодзі Кондо цінує не лише Пол Маккартні — раніше вищезгаданий саундтрек з Маріо додали до Національного реєстру звукозаписів США, а самого композитора нещодавно включили до Зали слави AIAS.

Щодо інших новин — раніше ми розповідали про дослідження, яке доводить, що гра в Super Mario Odyssey зменшує симптоми депресії майже на 50%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...