Реклама

📈 У Helldivers 2 встановлено нову межу максимальної кількості гравців на серверах

Čytaty latynkoju
📈 У Helldivers 2 встановлено нову межу максимальної кількості гравців на серверах
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 У Helldivers 2 встановлено нову межу максимальної кількості гравців на серверах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулий тиждень, видається, пройшов для розробників Helldivers без великих проблем і на завершення вихідних вони повідомили, що знову підняли межу для максимальної кількості одночасних гравців на своїх серверах.

Геймдиректор проєкту та за сумісництвом гендиректор студії розробника гри Arrowhead, Йоган Пілестедт, повідомив, що тепер межа становить 800 тис. гравців. Напередодні було повідомлено про 700 тис.

Як бачимо, розробники активно працюють над покращенням доступу гравців до своєї гри, яка стала неочікуваним успіхом і за словами геймдиректора це дійсно має вражати з огляду на розмір студії з близько сотнею розробників.

Водночас окрім цього повідомлення Пілестедт також подякував розробникам своєї студії за роботу, яку вони проробили минулого тижня, адже гра тепер надає стабільний доступ для усіх гравців, які бажають у неї зіграти. Тепер за його словами команда може сфокусуватися на безпосередньому покращенні гри та відновити роботу над запланованим контентом.

Додамо, що Helldivers 2 наразі є найуспішнішим запуском гри від PlayStation у Steam з піковим онлайном в понад 458 тис. гравців.. На другому місці знаходиться God of War зі скромним піком у 73,529 гравців.

Нагадаємо, Helldivers 2 — кооперативний шутер від третьої особи, який розробила студія Arrowhead Game, яка раніше випустила Gauntlet і Magicka. Гра вийшла 8 лютого 2024 року на ПК та PS5 та розповідає історію десантників, які захищають галактику від інопланетних загроз.

Також раніше у нас вийшов огляд гри, з яким ви можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...