Реклама

🎮 Повна версія Death From Above вийшла в Steam

Čytaty latynkoju
🎮 Повна версія Death From Above вийшла в Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Повна версія Death From Above вийшла в Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Аркадний симулятор бойового дрона Death From Above, розроблений Rockodile та виданий Lesser Evil, сьогодні закінчив ранній доступ — повна версія вже доступна у Steam.

Як зазначили розробники, повна версія гри містить ряд покращень, включно з новими місіями та повноцінною кампанією, а також приховані великодки.

Нагадаємо, гра фінансувалася на Kickstarter та вийшла у дочасному доступі в травні 2023 року. Відтоді Death From Above отримала 96% позитивних відгуків на Steam.

Зазначається, що щонайменше 30% від прибутку від гри Lesser Evil передадуть українським благодійним організаціям. Автори гри зазначили, що щойно вони компенсують витрати на розробку та випуск гри, доля пожертв зросте до 70%.

Death From Above була створена у співпраці з українською спільнотою. Так, до роботи над грою долучилися українські розробники Octobear Knight Games. Також Lesser Evil та Rockodile співпрацювали з українськими виробниками військового ПЗ, як-от «Аеророзвідка» та «ГІС Арта». Українські виконавці Surface Tension, Odarka Zyrko та Go_A долучилися до створення саундтреку, а український рок-гурт «Антитіла» записав спеціально для гри пісню «Мій сокіл».

Також Death From Above є першою в історії грою на Steam, у якої наявна локалізація кримськотатарською мовою. До роботи над перекладом долучилися представники киримли.

Нагадаємо, сюжет Death From Above розгортається під час російсько-української війни. Ви граєте за оператора дрона ЗСУ, що діє глибоко в тилу супротивника. Ви спостерігаєте за полем бою і винищуєте окупантів та їхню техніку, борючись за свободу нашої країни.

Death From Above вже доступна у Steam, GoG та Epic Games Store.

Раніше ми більше розповідали про те, що Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...