Реклама

👍 Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію

Čytaty latynkoju
👍 Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👍 Death From Above отримала кримськотатарську локалізацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець Death From Above, Lesser Evil, локалізував гру про війну в Україні кримськотатарською, а також показав новий контент.

Нагадаємо, Death From Above – гра про українців, що боронять свою батьківщину від російського вторгнення. Тепер весь текст гри, включно із меню та субтитрами, було перекладено кримськотатарськими носіями мови. Таким чином компанія підкреслює проукраїнську позицію та підтримує спротив українців та їхню боротьбу за свободу.

Населення Криму – домівки кримських татар – вже дев’ятий рік мешкає під російською окупацією. Винищення мови та культури – головні ознаки насильницького імперіалізму. Тому ми давно хотіли перекласти Death From Above рідною мовою корінних мешканців Криму.

Гендрік Лессер , CEO Lesser Evil

Окрім нових перекладів, в останньому безкоштовному оновленні до Death From Above також з’явився новий контент. Серед новинок — кримськотатарські скіни для дрона та оператора, а також окремий вид побічних місій: «Зупини конвой». У таких місіях гравець має перехопити та зупинити російську колону бронетехніки, що везе до лінії фронту важке озброєння та свіжі війська.

Дочасний доступ Death From Above можна отримати у Steam. Крім того, компанія обіцяє передавати 30% чистого прибутку від продажів двом українським благодійним організаціям: «Повернись живим» та «Армії дронів».

Раніше ми розповідали, що Death From Above отримала саундтрек від гурту «Антитіла».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...