Реклама

🌚 Геймдиректор Helldivers 2 не поспішає рекомендувати гравцям купувати гру

Čytaty latynkoju
🌚 Геймдиректор Helldivers 2 не поспішає рекомендувати гравцям купувати гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Геймдиректор Helldivers 2 не поспішає рекомендувати гравцям купувати гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як у відомому мемі Helldivers 2 наразі «страждає від успіху», адже гра має проблеми з серверами через величезний наплив гравців.

Водночас у геймдиректора на фоні цього є порада тим ґеймерам, які лише збираються придбати собі копію Helldivers 2.

У Twitter (X) Йоган Пілестедт відповів користувачеві, який написав, що хоче купити гру, навіть незважаючи на те, що у нього немає грошей.

Для цього гравця у нього була своєрідна порада. Пілестедт просто сказав, що якщо у нього немає грошей зараз йому крще зачекати та придбати гру пізніше, коли сервери гри зможуть витримати наплив гравців.

Пілестедт не хоче, щоб гравці витрачали свої гроші і натомість отримували поганий ігровий досвід, через те, що розробники не очікували такої популярності гри.

Він також додав, що охоча як керівник Arrowhead визнає, що хоче, щоб гра була «максимально прибутковою», однак не коштом негативного досвіду гравців.

Нагадаємо, що нещодавно гра встановила новий рекорд з одночасного онлайну у Steam, який уже має понад 400 тис. гравців. Після цього розробники повідомили, що тимчасово обмежують максимальну кількість ґемерів до 450 тис., щоб уникнути збоїв серверів.

Нагадаємо, Helldivers 2 — кооперативний шутер від третьої особи, який розробила студія Arrowhead Game, яка раніше випустила Gauntlet і Magicka. Гра вийшла 8 лютого 2024 року на ПК та PS5 та розповідає історію десантників, які захищають галактику від інопланетних загроз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...