Реклама

📈 У Helldivers 2 новий рекорд і розробники вводять обмеження на онлайн, щоб зупинити збої сервера

Čytaty latynkoju
📈 У Helldivers 2 новий рекорд і розробники вводять обмеження на онлайн, щоб зупинити збої сервера
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 У Helldivers 2 новий рекорд і розробники вводять обмеження на онлайн, щоб зупинити збої сервера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Helldivers 2 лише продовжує ставити рекорди для PlayStation у Steam, адже на вихідних було зафіксовано новий піковий показник одночасних гравців.

Гра, яка спочатку зуміла перевершити скромний результат God of War з піком у 73,529 гравця тепер має максимальний онлайн у 409,367 гравців.

Варто відзначити, що це другий найкращий результат для ігор у Steam у цьому році. Першість все ще належить неочікуваній Palworld з 2,101,867 гравцями.

Водночас дещо неочікувана популярність Helldivers 2 змусила розробників з Arrowhead тимчасово обмежити максимальну кількість одночасних гравців до 450 тис.

Як вони повідомили у своєму офіційному Discord це потрібно для уникнення збоїв у роботі серверів:

Наша команда працює цілодобово над вирішенням цих проблем. Хоча нам вдалося усунути деякі з причин, ми все ще намагаємося впоратися з масштабуванням, необхідним для розміщення всіх наших Helldivers. Тому нам довелося обмежити кількість одночасних гравців до 450 000, щоб ще більше підвищити стабільність серверів. Ми продовжимо працювати з нашими партнерами над тим, щоб підняти цю межу. Якщо у вас виникли проблеми з прогресом, будь ласка, перезапустіть гру, щоб все синхронізувалося. Дякуємо за ваше терпіння.

Нагадаємо, Helldivers 2 — кооперативний шутер від третьої особи, який розробила студія Arrowhead Game, яка раніше випустила Gauntlet і Magicka. Гра вийшла 8 лютого 2024 року на ПК та PS5 та розповідає історію десантників, які захищають галактику від інопланетних загроз.

Раніше розробники також повідомили, що у грі ніколи не буде PvP-режиму — так вони хочуть зменшити «токсичність».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...