Реклама

🌚 У Helldivers 2 ніколи не буде PvP-режиму, бо розробники хочуть зменшити «токсичність»

Čytaty latynkoju
🌚 У Helldivers 2 ніколи не буде PvP-режиму, бо розробники хочуть зменшити «токсичність»
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🌚 У Helldivers 2 ніколи не буде PvP-режиму, бо розробники хочуть зменшити «токсичність»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Оскільки Helldivers 2 це багатокористувацька гра, то звісно, що хтось був би не проти з огляду на популярність PvP ігор, щоб вона отримала такий режим.

Однак за словами генерального директора Arrowhead, Йохана Пілестедта, це те, що розробники гри «ніколи» не зроблять. Відзначимо, що у Helldivers 2 загальна концепція полягає у PvE, тобто гравці об’єднуються в команди для боротьби з ворогами, які керуються ШІ.

Про те, що PvP-режиму не буде у грі Пілестедт повідомив у Twitter (X) у відповідь на прохання одного з гравців додати можливість протистояти іншим гравцям. Він відзначив, що розробники хочуть мати здорову спільноту гравців:

Ми «ніколи» не додамо PvP-режим. Це для того, щоб зменшити кількість токсичних елементів у спільноті. Ми хочемо середовище, яке підтримує, веселе і де ми всі боремося на одному боці!

Інший користувач відзначив, що розробники «бояться додати PvP» до гри. На це Пілестедт відповів:

Не бояться. Просто ми не хочемо токсичності, яка природно приходить з цим. Існує багато, фактично більшість, ігор, які мають PvP. Ми робимо ігри для людей, які просто хочуть цікаво провести час з друзями, але в PvE-середовищі.

Додамо, що Helldivers 2 стала найуспішнішим запуском PlayStation у Steam з піковим онлайном у понад 200 тис. гравців.

Нагадаємо, Helldivers 2 — кооперативний шутер від третьої особи, який розробила студія Arrowhead Game, яка раніше випустила Gauntlet і Magicka. Гра вийшла 8 лютого 2024 року на ПК та PS5 та розповідає історію десантників, які захищають галактику від інопланетних загроз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...