Реклама

🌚 Філ Спенсер не знає «кому допоможе» відсутність Helldivers 2 на Xbox

Čytaty latynkoju
🌚 Філ Спенсер не знає «кому допоможе» відсутність Helldivers 2 на Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Філ Спенсер не знає «кому допоможе» відсутність Helldivers 2 на Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Xbox, Філ Спенсер, не знає яка вигода у тому, що Helldivers 2 ексклюзивно вийшла лише на ПК та Playstation 5.

У той час, як гра стала найуспішнішим запуском PlayStation у Steam та отримує позитивні відгуки від критиків голова ігрового підрозділу Microsoft вважає, що розробники дарма оминули консолі Xbox.

Нагадаємо, Helldivers 2 — кооперативний шутер від третьої особи, який розробила студія Arrowhead Game, яка раніше випустила Gauntlet і Magicka. Гра вийшла 8 лютого 2024 року на ПК та PS5 та розповідає історію десантників, які захищають галактику від інопланетних загроз.

Після свого вчорашнього подкасту Філ Спенсер дав кілька інтерв’ю у яких певною мірою розвинув свої думки про те, що бачить майбутнє ігрової індустрії за мультиплатформою.

У своїй розмові зі Стівеном Тотіло Спенсер відзначив, що розчарований тим фактом, що Helldivers 2 оминула консолі Xbox Series X/S.

Я скажу, що коли я дивлюся на таку гру, як Helldivers 2 — а це чудова гра, хвала команді розробників, яка випускає її на ПК та PlayStation — я не зовсім впевнений, кому вона допоможе в індустрії, якщо не вийде на Xbox. (…) Якщо ви намагаєтеся викрутитися і сказати, що це комусь десь принесло користь, то це не так.

Звісно, що Філ Спенсер не такий наївний та прекрасно розуміє ціну ексклюзивів:

Існує спадщина в консольних іграх, від якої ми виграємо, доставляючи ігри, а не розміщуючи їх в інших місцях.

Відзначимо, що раніше президент Sony розповів, що хоче збільшити прибутки PlayStation шляхом мультиплатформи для ексклюзивів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...