Реклама

👀 Фінзвіт Sony — майже 55 млн проданих PlayStation 5, рекордна кількість користувачів у PSN та ін.

Čytaty latynkoju
👀 Фінзвіт Sony — майже 55 млн проданих PlayStation 5, рекордна кількість користувачів у PSN та ін.
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Фінзвіт Sony — майже 55 млн проданих PlayStation 5, рекордна кількість користувачів у PSN та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі велика кількість компаній ділиться своїми черговими фінансовими звітами і ось черга дійшла й до Sony.

Компанія уже традиційно для себе відзначила успіхи PlayStation 5, продажі нових ігор, а також окреслила плани на майбутнє по «головних франшизах» та ін.

Звісно, що одним з головних моментів, яким хваляться у Sony це продажі PlayStation 5. Наразі кількість проданих консолей становить 54.8 млн. Водночас згідно зі звітом за останній квартал було продано 8.2 млн PS5.

Також за цей час було продано понад 89 млн ігор для PS4 та PS5. Загалом ігровий підрозділ Sony приніс $9.5 млрд доходів, що загалом також перевищило очікування компанії.

playstation

Водночас компанія також очікує у новому кварталі зниження доходіd та продажів ігор і консолей, що цілком логічно з огляду на те, що святковий сезон завершився.

Водночас на весь наступний фінансовий рік (з березня 2024 року по березень 2025) загалом прогнозують певне зниження всіх показників. Одна з причин цього може полягати у тому, що у Sony повідомили у своєму звіті, що не планують жодних релізів у своїх головних франшизах на наступний фінансовий рік:

Щодо програмного забезпечення від внутрішніх розробників, ми плануємо й надалі зосереджуватися на створенні високоякісної продукції та розробці сервісних ігор. Але, поки що великі проєкти перебувають на стадії розробки і ми не плануємо випускати нові великі ігри з існуючих основних франшиз на кшталт God of War: Ragnarok та Marvel’s Spider-Man 2 наступного фінансового року.

Щодо Marvel’s Spider-Man 2 то у Sony відзначили, що гра уже продалась тиражем у 10 млн копій.

Також у компанії поділилися й тим, що минулий квартал приніс рекордні показники за кількістю активних користувачів PSN (PlayStation Network). Відзначається, що за цей період було зафіксовано 123 млн юзерів. Попередній рекорд становив 112 млн користувачів, який було зафіксовано рік тому.

Щодо PlayStation Plus то у компанії відзначили, що наразі кількість передплатників сервісу становить 47.4 млн.

Нагадаємо, що раніше своїм звітом також поділилися у Take-Two. Згідно з ним стала відома приблизна кількість проданих Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...