Реклама

🤔 У IGN анонсували власний офлайн-захід IGN Live взамін E3

Čytaty latynkoju
🤔 У IGN анонсували власний офлайн-захід IGN Live взамін E3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У IGN анонсували власний офлайн-захід IGN Live взамін E3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У IGN вирішили скористатися закриттям E3 та анонсували власний триденний офлайн-захід IGN Live, який включатиме «таланти світового рівня, вечірки, можливості для нетворкінгу та унікальні розваги».

Подія відбудеться у червні в Лос-Анджелесі. Загалом захід має тривати три дні. Однак наразі у IGN не назвали конкретної дати проведення цієї події.

Відзначається, що в рамках цієї події будуть відбуватися прямі трансляції від IGN, турніри, також можна очікувати на різноманітні ігрові анонси та панелі за участі хедлайнерів геймдеву, «телебачення, кіно та інших галузей».

IGN Live відповідає місії та історії IGN. Протягом майже трьох десятиліть ми підтримуємо фандоми, які роблять найрізноманітніші та найулюбленіші ігри та розваги актуальними. Фанати та партнери озвучили свій запит на фізичний простір, де спільнота може зібратися разом, щоб відсвяткувати найцікавіші інновації в індустрії.

Яель Проу, президентка IGN

Нагадаємо, що раніше стало відомо про закриття E3. Тоді Стенлі П’єр-Луї, генеральний директор Entertainment Software Association (ESA), яка займалась організацією Electronic Entertainment Expo відзначив, що причини закриття полягають у тому, що ігрова індустрія розвивається та разом з цим змінюються її потреби.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...