Реклама

🤔 Організатор E3 пояснив у чому причина закриття виставки

Čytaty latynkoju
🤔 Організатор E3 пояснив у чому причина закриття виставки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Організатор E3 пояснив у чому причина закриття виставки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стенлі П’єр-Луї, генеральний директор Entertainment Software Association (ESA), яка займалась організацією Electronic Entertainment Expo більше відомої як E3, розповів, які причини спонукали асоціацію до прийняття рішення про припинення проведення виставки.

Він заявив, що ігрові компанії мають різні методи просування своїх ігор, щоб задовольнити власні бізнес-потреби. У своєму новому інтерв’ю для GamesBeat П’єр-Луї відзначив, що призвело до відмови від організації E3 у майбутньому.

Конкретну причину він, звісно, не назвав, однак відзначив, що ігрова індустрія розвивається та разом з цим змінюються її потреби.

Ігрові компанії мають нові та захопливі способи достукатися до людей. Вони можуть робити це за графіком, який відповідає їхнім бізнес-потребам. Це не відміняє необхідності об'єднувати людей.

Однак він також не відкидає того, що ESA розглядає нові можливості для альтернативи E3.

Ми подумаємо над тим, як об'єднати всіх разом, щоб розповісти про галузь. Я не знаю, якої форми це набуде. Ми витрачаємо час на обдумування того, що це буде за розповідь, тому що для індустрії настав чудовий момент, щоб перекроїти і переосмислити те, як публіка думає про ігри. Але це ранні роздуми.

Також у П’єра-Луї запитали, чи вплинуло на рішення закрити E3 конкуренція з новими заходами, як ось Summer Game Fest. На це він відповів, що це не був суттєвий фактор та зазначив, що компанії, які створюють власні презентації, з роками стали критично важливими (можна згадати, наприклад PlayStation Showcase, Xbox Games Showcase та ін.)

Нагадаємо, що востаннє наживо E3 відбулась ще у 2019 році. Після чого під час пандемії коронавірусу її було проведено лише один раз в онлайн-форматі у 2021 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...