Реклама

😮 Nintendo Switch 2 отримає фізичну та цифрову зворотню сумісність ігор та їхні покращені версії

Čytaty latynkoju
😮 Nintendo Switch 2 отримає фізичну та цифрову зворотню сумісність ігор та їхні покращені версії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Nintendo Switch 2 отримає фізичну та цифрову зворотню сумісність ігор та їхні покращені версії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий тиждень уже традиційно приносить і нові чутки стосовно наступника Nintendo Switch. Цього разу вони стосуються зворотної сумісності ігор на новій консолі.

Інформація цього разу походить з бразильського видання Universo Nintendo, яке відзначає, що Nintendo Switch 2 отримає фізичну та цифрову зворотну сумісність ігор зі своєю попередницею.

Окрім цього зазначається, що самі розробники можуть випустити покращенні версії ігор для Switch уже з врахуванням нових можливостей консолі.

Також повторено попередні чутки, що невдовзі відбудеться Nintendo Direct, а також те, що в березні нам представлять нове апаратне забезпечення.

Звісно, що головна новина «нових» чуток полягає у тому, що власники цифрових та фізичних колекцій ігор на Switch можуть бути спокійні з переходом на нову консоль. Тобто до прикладу картриджі зі старої консолі будуть підтримуватися її наступником, що звісно може потішити багатьох.

Також напередодні у Reuters заявили, що Nintendo Switch отримає «кастомний чип» від Nvidia. Однак жодних деталей видання більше на надало.

З усіма іншими чутками стосовно Nintendo Switch 2 можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...