Реклама

🎮 Чутки: Nintendo Switch 2 можуть анонсувати вже в березні

Čytaty latynkoju
🎮 Чутки: Nintendo Switch 2 можуть анонсувати вже в березні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Чутки: Nintendo Switch 2 можуть анонсувати вже в березні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Інсайдери припускають, що нову Nintendo Switch можуть офіційно представити вже у березні цього року.

Інформація з’явилася в останньому подкасті інсайдера Nate The Hate з експертом Джоном Ліннеманом з Digital Foundry. В подкасті обидва експерти повідомили про березень — Nate The Hate з посиланням на власні джерела в Японії, Ліннеман — на інформацію, яку він «почув» з невстановлених джерел.

Також зазначається, що перший анонс нової консолі може бути не детальним. Інсайдери згадали, що для анонсу Wii використовували текстовий пресреліз, а для Switch — коротку рекламу без презентації консолі.

У подкасті також згадується, що в березні відбудеться конференція GDC, яка стане корисною можливістю для Nintendo продемонструвати нове обладнання розробникам з усього світу. Nate The Hate припускає, що в червні Nintendo проведе велику трансляцію, на якій зробить детальний огляд нової системи та її ігор, а наприкінці вересня, ймовірно, консоль з’явиться на Токійській ігровій виставці.

Інсайдери також вважають, що перехід з одного покоління до іншого буде тривати довго й розпочнеться у 2025 році. За чутками, нова консоль буде підтримувати ігри своєї попередниці. Також припускається, що ігри для Switch на Switch 2 не отримають автоматичного покращення, хіба що збільшиться частота кадрів.

Варто зазначити, що, за чутками, вже незабаром відбудеться черговий Nintendo Direct — й, як вважають інсайдери, на ньому про консоль не згадають. Тож залишається чекати до березня та власноруч перевірити, наскільки точний прогноз надали інсайдери цього разу.

Раніше ми розповідали, що продано вже майже 140 млн Nintendo Switch і у 2024 році консоль залишиться «основою бізнесу» для компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...