Реклама

🤔 У Digital Foundry вважають, що в Nintendo Switch 2 відмовляться від Joy-Con

Čytaty latynkoju
🤔 У Digital Foundry вважають, що в Nintendo Switch 2 відмовляться від  Joy-Con
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Digital Foundry вважають, що в Nintendo Switch 2 відмовляться від Joy-Con
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про Nintendo Switch 2 уже, мабуть, досягають свого апогею, адже видається, що анонс нової консолі уже дійсно не за горами.

Своєю чергою у Digital Foundry (DF) вирішили обговорити останні чутки про те, що наступник Nintendo Switch може отримати 8-дюймовий LCD-дисплей. Спеціалісти порталу звернули увагу в першу чергу на те, як це може повпливати на формфактор консолі.

Варто відзначити, що до прикладу Nintendo Switch OLED має 7-дюймовий дисплей. Відповідно, якщо вірити останнім чуткам, то наступник консолі може дещо додати у своїх габаритах.

У DF звертають увагу на те, що якщо екран наступника Switch буде більшим, ніж у нинішньої системи, то цілком логічно в першу чергу припускати, що нинішні Joy-Con не підійдуть до нової консолі. По друге, Джон Ліннеман навіть стверджує, що Nintendo у наступнику Switch може відмовитися від ідеї з використанням знімних контролерів.

Я б не здивувався, якби Joy-Con повністю прибрали і замінили вбудованими контролерами. Я думаю, що концепція Joy-Con була гарною, вона працювала, але на практиці я підозрюю, що люди не так часто перемикалися між ними, і це, зрештою, зробило консоль дещо крихкою, це було ще одним недоліком. Коли його тримаєш у руках, він завжди трохи хитається, зовсім трохи, достатньо, щоб подумати: «Це не дуже добре відчувається в руках». І я ніколи не використовував Joy-Con; коли я грав через док-станцію, я просто використовував Pro Controller.

Зі свого боку Річард Лідбеттер додає, що якщо Nintendo відмовиться від Joy-Con, то компанії доведеться разом з консоллю пропонувати окремий контролер задля збереження головної концепції Switch. Це звісно також може призвести й до більшої ціни на потенційну консоль.

Однак у DF все-таки відзначають, що це не більше ніж припущення і варто очікувати на офіційні анонси від самої Nintendo.

Нагадаємо, що раніше у Nintendo повідомили про майже 140 млн проданих Switch та відзначили, що вона залишиться «основою бізнесу» у 2024 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...