Реклама

😮 Uncharted: Drake's Fortune може отримати ремейк — чутки

Čytaty latynkoju
😮 Uncharted: Drake's Fortune може отримати ремейк — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Uncharted: Drake's Fortune може отримати ремейк — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час як останні чутки відзначають, що Microsoft готується портувати свої ексклюзиви на PlayStation у Sony можуть працювати на ремейком Uncharted: Drake’s Fortune.

Згідно з останніми чутками у PlayStation наразі перебуває у роботі ремейк першої гри у серії Uncharted. Вперше гра вийшла у 2007 році на PlayStation 3, однак вона також отримувала ремастер для PlayStation 4 у 2015 році як частина Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Наразі ж як повідомив під час подкасту XboxEra відомий інсайдер Нік Бейкер Naughty Dog спробує порушити тишу серії Uncharted випуском ремейку першої гри. Таким чином студія в першу чергу зберегти актуальність франшизи, яка уже з 2017 року не мала нових ігор.

Бейкер відзначає, що анонімне джерело надало «докази», які дозволяють говорити про те, що Uncharted: Drake’s Fortune буде перероблена взагалі з нуля. Водночас він додає, що все-таки невідомо, чи ця гра вийде, як загалом невідомо хто займається розробкою ремейку.

Загалом хай там що, а інформація про ремейк від Naughty Dog навряд когось може здивувати, адже останнім часом випуск оновлених версій своїх ігор для цієї студії переважає над оригінальними релізами.

Додамо, що після випуску подкасту блогер Speclizer, який займається модами до ігор, відзначив, що раніше він уже знаходив згадки про можливий ремейк Uncharted: Drake’s Fortune. Ще у 2020 році він отримав такі дані з білду The Last of Us Part II.

Він додав, що також свого часу знаходив підтвердження на ремейку першої The last of Us, але не надав тоді цьому ваги і уже через два роки побачив вихід цієї гри. Хоча він додає, що попри багато знахідок та відсилань до ремейку першої Uncharted можна також припустити, що проєкт скасували.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...