Реклама

🤔 У Obsidian пояснили чому в Avowed можна буде обрати лише дві раси

Čytaty latynkoju
🤔 У Obsidian пояснили чому в Avowed можна буде обрати лише дві раси
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Obsidian пояснили чому в Avowed можна буде обрати лише дві раси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після презентації Developer_Direct від Xbox розробники гри Avowed продовжують розповідати та коментувати деякі ігрові рішення у різноманітних інтерв’ю.

Цього разу у Obsidian для видання IGN розповіли про те, чому у грі для вибору будуть доступні лише дві раси на вибір (людина або ельф), адже таке рішення може дещо засмутити фанатів рольових ігор.

Геймдиректорка Avowed, Керрі Пател, пояснила, що причини цього обмеження лежать у двох площинах: з точки зору сюжету та з іншого боку це й виробничий момент.

З точки зору історії таке рішення було прийняте тому, що в Avowed гравець є представником Імперії Едір, яка переважно складається з людей та ельфів. Тому це має відповідати лору всесвіту у якому розгортаються події, адже гра є частиною світу іншої гри — Pillars of Eternity.

З точки зору виробництва гри Пател відзначає:

Ми хочемо переконатися, що будь-який досвід, який ми пропонуємо, є плавним, природним і відповідає темпу гри. І одна з особливостей видів Pillars, яку, на мою думку, набагато легше врахувати в ізометричній грі — це різниця в розмірах. У вас є аумауа, потім люди та ельфи, які приблизно одного hjpvshe, а потім орлани та гноми, які трохи менші. І для кожного з них, особливо в грі від першої особи, ви налаштовуєте висоту персонажа, а також те, де знаходиться його зброя відносно ворогів, і як вони завдають свої удари по них. І це не означає, що всі ці речі неможливо вирішити, але ви завжди робите вибір і обираєте свої пріоритети та розвиток.

Таким чином у Obsidian певною мірою відзначають, що наразі дещо обмежені у своїх можливостях щодо створення масштабної гри. Хоча напередодні розробники відзначали, що вони й не намагаються наслідувати ігри по типу Skyrim.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...