Реклама

🙃 Розробники Avowed відзначають, що це не Skyrim, а фентезійна The Outer Worlds

Čytaty latynkoju
🙃 Розробники Avowed відзначають, що це не Skyrim, а фентезійна The Outer Worlds
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Розробники Avowed відзначають, що це не Skyrim, а фентезійна The Outer Worlds
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після нещодавньої презентації Developer_Direct від Xbox розробники гри Avowed з Obsidian доволі щедро роздають інтерв’ю стосовно свого нового проєкту.

Як передає GamesRadar+ цього разу геймплейний директор Ґейб Парамо вирішив звернути увагу на те, що багато гравців уже попередньо порівнюють Avowed з TES V: Skyrim. Він зі свого боку відзначає, що не зовсім правильне твердження, адже гра Obsidian має власну філософію, яка відрізняє її від культової RPG від Bethesda.

У 2024 році важко уникнути порівняння зі Skyrim, якщо ви робите фентезійну рольову гру від першої особи. Але я думаю, що модель, на яку ми орієнтувалися — це створення Avowed як нашого фентезійного варіанту The Outer Worlds, не в тому ж тоні, але зі схожою структурою світу та масштабами.

Парамо відзначає, що на відміну від пісочниці, яка пропонується гравцю в Skyrim у Avowed буде більш цілеспрямований ігровий досвід.

Для нас це більш цілеспрямований досвід, щось, що відчувається трохи більш кураторським. Ми можемо бути трохи більш навмисними. Наш світ складається з зон, які, безумовно, не маленькі, але, безумовно, більш обмежені, ніж масивна карта, яку можна пройти від початку до кінця за кілька годин. Це дозволяє нам бути трохи більш навмисними

Він також додав, що поряд з апетитом гравців до масштабних відкритих світів є також і ті, хто хоче більш «курованих» проєктів. Саме тому Avowed задумана як щось середнє між повністю відкритою пісочницею та «чимось більш кураторським».

Нагадаємо, що реліз Avowed заплановано на осінь 2024 року на Xbox Series S|X та ПК. Також гра буде доступна за передплатою Xbox Game Pass у день релізу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...