Реклама

📈 Palworld зібрала майже 20 млн гравців лише за 12 днів

Čytaty latynkoju
📈 Palworld зібрала майже 20 млн гравців лише за 12 днів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Palworld зібрала майже 20 млн гравців лише за 12 днів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Palworld вчергове поділилися своїми рекордними результатами та відзначили, що кількість гравців за перші 12 днів з моменту виходу гри у ранній доступ вже сягнула майже 20 млн.

У своєму дописі у Twitter (X) Pocketpair повідомили, що уже понад 19 млн гравців спробували «палів» — з них 12 млн припало на Steam та 7 млн на Xbox.

Водночас як відзначають у Insider Gaming для Xbox це став найбільший реліз в історії сервісу Game Pass, де гра доступна за передплатою. До того ж у Steam онлайн гри щодня стабільно набирає близько мільйона гравців з піковим показником у 2,101,867 одночасних гравців.

Для порівняння найбільш продавана гра минулого року Hogwarts Legacy лише нещодавно сягнула відмітки у 24 млн проданих копій, а за перші два тижні з релізу було продано 2 млн. У цей же час Palworld знадобилося лише 12 днів для досягнення схожого результату.

Хоча звісно існує й інше питання наскільки цей успіх буде тривалим, адже Palworld уже потрапила під радар Nintendo з огляду на схожість «палів» з покемонами. До того ж гравці самі допомагають компанії вишукувати плагіат для можливого подальшого судового позову.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...