Реклама

🥴 У Palworld знайшли персонажа, який майже ідентичний з відомим «покемоном»

Čytaty latynkoju
🥴 У Palworld знайшли персонажа, який майже ідентичний з відомим «покемоном»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 У Palworld знайшли персонажа, який майже ідентичний з відомим «покемоном»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ймовірно, шанувальники полегшили Nintendo пошуки плагіату у Palworld — у грі знайшли одного з палів, який дуже схожий на відомого покемона.

У файлах гри знайшли пала, що має назву Dark Mutant. Істота ще не з’явилася у грі, проте її згадують не лише у файлах: вона є й в місцевому аналогу Pokédex — Paldex. В описі зазначається, що Dark Mutant може «створювати діри в інших вимірах» та те, що «певні види палів народилися внаслідок таких явищ».

Шанувальники одразу впізнали, звідки автори Palworld, скоріше за все, взяли ідею — це покемони М’ю/М’юту. Візуально модель Dark Mutant майже ідентична з М’юту — якщо бути точним, схожа на форму Mega Mewtwo Y. Натомість опис дуже схожий на покемона М’ю, оскільки він також вважається першим з покемонів.

Звісно, це не перший пал, який схожий на покемона, бо Palworld регулярно звинувачують у плагіаті. Гра врешті решт зацікавила авторів покемонів — раніше ми розповідали, що The Pokemon Company «має намір розслідувати» Palworld на предмет порушення інтелектуальних прав.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...