Реклама

📈 Квартальний звіт Microsoft — дохід Xbox зріс на 49% після угоди по Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
📈 Квартальний звіт Microsoft — дохід Xbox зріс на 49% після угоди по Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Квартальний звіт Microsoft — дохід Xbox зріс на 49% після угоди по Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft поділилася своїм першим квартальним фінансовим звітом з моменту офіційного закриття угоди з придбання Activision Blizzard і, як не дивно, у ньому можна побачити рекордне зростання доходів ігрового підрозділу компанії.

Видання VGC відзначає, згідно з даними кварталу, що завершився 31 грудня 2023 року дохід Xbox зріс на 49% до $7,1 млрд. Відзначається, що «44 пункти чистого впливу» ідуть від угоди з ActiBlizz.

Також доходи від контенту та послуг Xbox зросли на 61% теж завдяки «55 пунктам чистого впливу» Activision Blizzard. Також відзначається, що продажі апаратного забезпечення Xbox зросли на 3% у порівнянні з минулим роком у цьому кварталі.

Також окрім цього аналітик ігрової індустрії MauroNL поділився деталями фінансового звіту з якого випливає, що вартість угоди Microsoft з Activision Blizzard є дещо більшою ніж повідомлялося спочатку. Замість $68.7 млрд угода обійшлася компанії у $75.4 млрд.

В окремому коментарі гендиректор Microsoft Сатья Наделла відзначив:

Цього кварталу ми встановили рекорди за кількістю щомісячних активних користувачів на Xbox, ПК, а також на мобільних пристроях, де зараз у нас понад 200 млн щомісячних активних користувачів, включно з іграми від Activision Blizzard.

Він також додав, що кількість годин, які гравці провели за іграми через хмару зросла на 44%. Загалом у компанії доволі позитивно дивляться у майбутнє і у новому кварталі прогнозують продовження зростання доходів. Водночас Наделла відзначив, що очікується падіння продажів апаратного забезпечення.

Раніше ми також повідомляли, що Microsoft звільняє 1900 співробітників, які займалися розробкою ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...