Реклама

🤔 Star Wars Outlaws буде історією про космічну «падлюку»

Čytaty latynkoju
🤔 Star Wars Outlaws буде історією про космічну «падлюку»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Star Wars Outlaws буде історією про космічну «падлюку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Влітку цього року на Xbox Games Shwocase нам презентували нову гру у всесвіті «Зоряних війн» — Star Wars Outlaws.

На нас очікує однокористувацький пригодницький екшн від третьої особи, який розробляє Massive Entertainment, а видавцем виступить Ubisoft.

Наразі конкретна дата релізу Star Wars Outlaws невідома, однак напередодні наративний директор Навід Хаварі дав невеличке інтерв’ю Kotaku, у якому розповів трішки про гру.

Він відзначив, що розробники завжди хотіли створити історію про «негідників» у всесвіті «Зоряних війн».

Було щось захоплююче в тому, щоб подивитися на (цей всесвіт) з точки зору падлюки на кшталт Кей, яка не має досвіду спілкування з Імперією, джедаями, повстанцями або ситхами.

Нагадаємо, що головною героїнею гри стане Кей Весс — злодійка, яка планує здійснити велике пограбування, яке має сколихнути злочинний світ галактики.

Це персонаж, який просто намагається красти, перехитрити та обдурити людей. Я хотів би, щоб люди, які грають у цю гру, дійсно відчули, як це, можливо, відчувати себе у злочинному світі.

Події гри розгортаються між фільмами «Імперія завдає удару у відповідь» та «Повернення джедая» і у Massive хоче зімітувати цю атмосферу.

Повстанці відстають, і поки всі захоплені і дещо відволікаються на громадянські заворушення, що тривають, утворюється вакуум, який створює ідеальну можливість для злочинного світу піднятися і здобути владу поза полем зору імперського правління.

Нам також обіцяють створити доволі імерсивну подорож у світі «Зоряних війн» з відкритим світом, де гравцям дозволять вільно подорожувати між планетами (цікаво, чи розробники візьмуть урок з досвіду Satrfield).

Хаварі розповів, що гра буде поділена на три різні типи ігрового досвіду:

Перший з них — це густонаселені міста, сповнені активності, та жваві кантини, де ви можете зустріти злочинні синдикати та корумпованих імперців, що змішуються разом. По-друге, це наші величезні, таємничі та приголомшливі відкриті простори... чи то пішки, чи то на спідері Кей. І, нарешті, космос, який гравці можуть досліджувати на кораблі Кей. (…) Ви зможете пересуватися пішки, на спідері, на кораблі та легко стрибати між планетами.

Нагадаємо, що раніше розробники уже ділилися з нами деталями Star Wars Outlaws, яка має з’явитись на Xbox Series X/S, PlayStation 5 та ПК у 2024 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...