Реклама

🤔 Майбутнє PlayStation за консолями, мобільними пристроями та хмарою — CEO Sony

Čytaty latynkoju
🤔 Майбутнє PlayStation за консолями, мобільними пристроями та хмарою — CEO Sony
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Майбутнє PlayStation за консолями, мобільними пристроями та хмарою — CEO Sony
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

PlayStation наразі дійсно посідає провідне місце на ринку консолей залишаючи далеко позаду своїх конкурентів. Однак звісно першість потрібно утримувати і саме тому у Sony вважають, що варто розширювати свою присутність й за межі власних консолей.

Як відзначає видання Insider Gaming, гендиректор Sony, Кенічіро Йошіда, розповів, що плани компанії на майбутнє полягають у тому, щоб розширюватися, а не зациклюватися на ексклюзивності. Він зауважив, що хоча й PlayStation залишається основою, однак майбутнє ігор він бачить як «всюдисуще».

Він відзначив, що у компанії хочуть, щоб її ігри були доступні там де це можливо і тому Sony хоче «розширити наші ігрові можливості на ПК, мобільні пристрої та хмарні сервіси».

PS Portal — девайс для віддаленої гри на PS5

Також Йошіда відзначив, що у PlayStation не бачать великої цінності у сервісах ігрових передплат, адже «люди зазвичай грають в одну гру за раз». Тому не варто очікувати на повноцінних аналог Game Pass від Xbox на PlayStation і відповідно не варто очікувати на релізи першого дня у PS Plus.

Нагадаємо, що раніше PlayStation підтвердила, що ремейки Silent Hill 2 та Metal Gear Solid 3 вийдуть у цьому році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...