Реклама

😏 PlayStation підтвердила, що ремейки Silent Hill 2 та Metal Gear Solid 3 вийдуть у цьому році

Čytaty latynkoju
😏 PlayStation підтвердила, що ремейки Silent Hill 2 та Metal Gear Solid 3 вийдуть у цьому році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 PlayStation підтвердила, що ремейки Silent Hill 2 та Metal Gear Solid 3 вийдуть у цьому році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

PlayStation відзначила ремейки Metal Gear Solid 3 (або ж офіційно Metal Gear Solid Δ: Snake Eater) та Silent Hill 2 як такі, що мають вийти у 2024 році. Примітно, що досі не було жодної офіційної інформації хоча б про релізне вікно цих проєктів.

Такою інформацією у Sony поділились у своєму новому трейлері, де компанія представила ігри на які варто очікувати гравцям на PlaySation 5 цього року. Серед них ми знайдемо уже відомі ремастер The Last of Us Part II, чи  Like a Dragon: Infinite Wealth. Однак найцікавішою звісно, що виявилась згадка довгоочікуваних ремейків Metal Gear Solid 3 та Silent Hill 2.

Тепер гравці можуть готуватися, що уже цього року отримають можливість спробувати ремейки культових ігор.

Нагадаємо, що Metal Gear Solid Δ: Snake Eater анонсували у травні минулого року на PlayStation Showcase. Відомо, що ремейк збереже історію оригіналу 2004 року про Нейкеда Снейка під час його операції у 1964 році, яка розгортається навколо будівництва Радянським Союзом гігантського танка здатного стріляти ядерними ракетами.

Головним оновленням гри буде власне покращена візуальна складова. Ремейк розробляється на рушії Unreal Engine 5. Вийти гра має для Xbox Series X/S, PlayStation 5 та ПК.

Щодо Silent Hill 2, то про цей ремейк відомо не так багато, окрім того, що розробники відзначають, що виробництво проходить «гладко». Нагадаємо, що оригінальна Silent Hill 2 —  це друга частина серії горорів від японської компанії Konami. Гра вийшла на PlayStation 2 у 2001 році й пізніше вийшла ще на Xbox та ПК.

Своєю чергою відомо, що ремейк перші 12 місяців буде доступним лише на PS5 та ПК і згодом вийде на Xbox Series S/X. Також згідно зі Steam гра отримає офіційну українську текстову локалізацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...