Реклама

👀 Avowed отримала розширений геймплейний ролик з коментарями Obsidian

Čytaty latynkoju
👀 Avowed отримала розширений геймплейний ролик з коментарями Obsidian
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Avowed отримала розширений геймплейний ролик з коментарями Obsidian
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На нещодавній презентації Xbox Developer_Direct нам продемонстрували більше ігроладу майбутньої гри Avowed. Однак розробники з Obsidian вирішили детальніше розповісти гравцям про нову гру та випустили розширений ролик з геймплеєм та власними коментарями під час Xbox Podcast стосовно того, що нас очікує у грі.

Нам продемонстрували частину острова The Living Lands та нагадали, що події гри розгорнуться в одному всесвіті з Pillars of Eternity. Однак розробники відзначають, що гру робить Obsidian-ською це власне підхід до геймплею.

Це дійсно про наш підхід до рольової гри, орієнтований на гравця. Ми дійсно підходимо до наслідків і вибору, надаючи гравцям можливість визначити, ким вони є в цьому світі, як вони хочуть себе поводити — яку фантазію, які виклики вони хочуть прийняти.

Також у Obsidian вирішили зробити доволі розгалужене дерево навичок вашого персонажа, що дозволить створювати унікальні поєднання здібностей для ведення вашої битви.

Ми хотіли, щоб можна було зірвати якомога більше здібностей з дерев — і класифікувати їх трохи по-різному, щоб гравець не відчував себе замкнутим в рамках одного вибору на початку гри.

Також нам обіцяють, що компаньйони  у грі будуть проробленими персонажами, а не звичними NPC, які можуть вам просто допомагати у битвах.

Нагадаємо, що гра має вийти уже цієї осені на ПК та Xbox Series X|S. До того ж гра буде одразу доступна у Game Pass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...