Реклама

🧐 Square Enix планує випускати менше ігор, але вони будуть більш різноманітні

Čytaty latynkoju
🧐 Square Enix планує випускати менше ігор, але вони будуть більш різноманітні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 Square Enix планує випускати менше ігор, але вони будуть більш різноманітні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Square Enix схоже планують дещо змінити свій підхід до розробки ігор. Видання IGN повідомляє, що президент компанії на одній із зустрічей з інвесторами розповів, що на нас може очікувати менша кількість проєктів, однак вони будуть різноманітнішими.

Suaqre Enix, яка  в першу чергу відома своїми великими рольовими іграми, видається, може дещо змінити своє портфоліо. Президент компанії Такаші Кірю у розмові з інвесторами розповів, чого наразі не вистачає компанії. Тут він назвав дві важливі речі: обмежене різноманіття портфоліо компанії та відсутність сильного маркетингу.

Щодо різноманіття він зауважив, що компанії потрібно збільшити кількість різних видів ігор і для цього, можливо, навіть здійснити придбання інших студій.

Оскільки ми володіємо сильними франшизами як Dragon Quest та Final Fantasy, я вважаю, що ми надмірно покладалися на певні ігрові стилі чи жанри. Тим часом смаки покупців на ігровому ринку урізноманітнилися, і вони почали насолоджуватися контентом найрізноманітніших жанрів.

Водночас Кірю також звернув увагу на те, що Square Enix наразі має «велику кількість ігор у нашій лінійці», що ускладнює жорсткий контроль над процесом розробки. Тому він вважає, що варто скоротити кількість ігор задля того, щоб підвищити загальну якість своїх проєктів.

Нагадаємо, що напередодні Square Enix несподівано з’явилась на презентації Xbox Developer_Direct, де розповіла більше про Visions of Mana.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...