Реклама

🤔 Senua's Saga: Hellblade 2 отримає лише цифровий реліз

Čytaty latynkoju
🤔 Senua's Saga: Hellblade 2 отримає лише цифровий реліз
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Senua's Saga: Hellblade 2 отримає лише цифровий реліз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора на презентації Developer_Direct від Xbox нам нарешті повідомили дату релізу Senua’s Saga: Hellblade 2, яка з’явиться на ПК та Xbox Series X|S уже 21 травня цього року.

Разом із цим на Xbox Wire з’явилися деталі самої гри від самих розробників Ninja Theory. Так, до прикладу, ми дізналися, що у грі буде офіційна українська текстова локалізація.

Окрім цього розробники також повідомили, що підуть шляхом Remedy з релізом Alan Wake II та теж відмовляться від фізичного видання гри, задля здешевлення її ціни.

Гра буде доступна за ціною $50, а також буде релізом першого дня у Game Pass. Щодо рішення про лише цифровий реліз у Ninja Theory розповіли:

Ми також скористалися свободою, яку дає нам цифрова дистрибуція, щоб створити гру, яка ідеально відповідала нашому задуму, але може продаватися за нижчою ціною, щоб відобразити коротшу довжину нашої історії. Ця рамка дозволила нам зосередитися на тому, що нас дійсно хвилює — запросити наших шанувальників у незабутню подорож до унікального світу Senua.

Також розробники відзначили, що раді успіху першої гри, яку вони розробляли як незалежна маленька студія, яка продемонструвала, що навіть за таких умов можна створити гідний ААА-продукт.

Наразі ж у Ninja Theory задоволені тим, що тепер їхня креативність підкріплена бюджетами Xbox, який дає можливість краще розвинути усі свої ідеї.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...