Реклама

🤔 Activision Blizzard дає можливість Xbox стати «хорошим видавцем» на усіх платформах

Čytaty latynkoju
🤔 Activision Blizzard дає можливість Xbox стати «хорошим видавцем» на усіх платформах
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Activision Blizzard дає можливість Xbox стати «хорошим видавцем» на усіх платформах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Придбання Activision Blizzard компанією Microsoft викликало багато дискусій стосовно того, що ж буде з іграми для інших платформ окрім Xbox. Хоча й компанія запевняла, що не має цілей робити проєкти ActiBlizz лише власними ексклюзивами це все одно багато кого насторожує.

На цю тему нещодавно поспілкувався з Bloomberg генеральний директор Microsoft Сатья Наделла. Він відзначив, що компанія бачить лише плюси у тому щоб розширювати доступність своїх проєктів на інших платформах.

На його думку, Xbox тепер має більше шансів стати «хорошим видавцем» для всіх ігрових платформ після закриття угоди з придбання Activision та Blizzard:

Ми любимо ігри. Насправді Microsoft Flight Simulator народився ще до Windows. Але ми були номером три, номером чотири. А тепер, з Activision, я думаю, у нас є шанс стати хорошим видавцем, відверто кажучи, на Sony, Nintendo, ПК та Xbox.

Сатья Наделла радий, «що ця угода завершилася», адже це був доволі довгий процес, який зайняв майже два роки.

Загалом гендиректор Microsoft лише підтвердив слова голови Xbox, Філа Спенсера, який раніше уже відзначав, що хоче щоби гравців на Nintendo та PlayStation відчували себе повноцінними членами спільноти Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...