Реклама

🤔 У Baldur's Gate 3 «є багато речей, які люди будуть відкривати» включно з розробниками — наративний дизайнер

Čytaty latynkoju
🤔 У Baldur's Gate 3 «є багато речей, які люди будуть відкривати» включно з розробниками — наративний дизайнер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Baldur's Gate 3 «є багато речей, які люди будуть відкривати» включно з розробниками — наративний дизайнер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Навряд у когось є ще сумніви у тому, що Baldur’s Gate 3 масштабною грою. Однак, як відзначив головний наративний дизайнер гри Лоуренс Шик це ми зможемо відчувати, ще впродовж багатьох років, адже у ній так багато різноманітних деталей про які навіть самі розробники будуть дізнаватися лише з часом.

У своєму інтерв’ю для Inverse він відзначив:

Кожен камінь не буде перевернутий роками, тому що велика частина гри — це послідовність малоймовірних змінних. Є речі, які люди будуть відкривати для себе, в тому числі і ми, через те, як вона була побудована, з синергією, шарами і взаємодією реактивності. Те, що з'являється, вражає нас.

baldur's gate брама балдура

Нагадаємо, що ще напередодні релізу Larian дражнила гравців тим, що у грі буде близько 17 000 варіацій завершення, що означала наявність великої свободи дій. Звісно, що багато хто піддавав критиці цю заяву, однак нещодавно й сам голова Larian, Свен Вінке, виступив на захист цього та відзначив, що деякі зміни в закінченні ледь помітні, а деякі надто великі:

Деякі з них ледь помітні, деякі залежать від складу партії, але їх досить багато, якщо ви просто подивитеся на кількість рядків, які довелося написати в епілогах, щоб їх задовольнити. Це дійсно багато.

Нагадаємо, що напередодні Свен Вінке також розповів, що на Baldur’s Gate 3 в Xbox Game Pass не варто чекати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...