Реклама

🙅‍♂️ Nintendo продовжує підготовку до закриття онлайн-сервісів Wii U та 3DS

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Nintendo продовжує підготовку до закриття онлайн-сервісів Wii U та 3DS
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Nintendo продовжує підготовку до закриття онлайн-сервісів Wii U та 3DS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні восени Nintendo повідомила, що у квітні наступного року припинить підтримку «онлайн-гри та інших функцій» для своїх консолей Wii U та 3DS.

Однак, як нещодавно повідомили у Nintendo Life у компанії видається можуть зробити це раніше запланованого терміну. Відзначається, що у мережі помітили, що нові користувачі не можуть вийти в онлайн в жодній грі на цих консолях та придбати цифрові копії ігор. Причиною цього називалося те, що нові акаунти більше не синхронізуються з серверами.

Однак згодом стало відомо, що у самій Nintendo взяли до уваги скарги таких користувачів та виправили проблеми і тепер гравці можуть доєднуватись до онлайну.

Нагадаємо, що раніше у компанії повідомили:

На початку квітня 2024 року для програмного забезпечення Nintendo 3DS та Wii U буде припинена онлайн-гра та інші функції, що використовують онлайн-комунікацію. Це також містить кооперативну гру в Інтернеті, інтернет-рейтинги та розповсюдження даних.

Додамо, що тоді компанія також відзначила, що може зробити це також й пізніше або ж навіть раніше запланованого терміну. Тому, звісно, якщо ви ще досі використовуєте усі ці функції, ви маєте ще трохи часу, щоб в останнє насолодитися ними.

Також нагадаємо, що у нас ви також можете ознайомитись з нашим оглядом Nintendo 3DS та дізнатися, чому ця «стара» консоль може бути цікавою й сьогодні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...