Реклама

👋 Боббі Котік офіційно покине Activision Blizzard 29 грудня цього року

Čytaty latynkoju
👋 Боббі Котік офіційно покине Activision Blizzard 29 грудня цього року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👋 Боббі Котік офіційно покине Activision Blizzard 29 грудня цього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після 32 років на посаді генерального директора Activision Боббі Котік офіційно піде у відставку на наступному тижні. Останнім днем його роботи стане 29 грудня. Водночас з відходом Котіка Microsoft зі свого боку також оголосила про низку змін у керівництві Activision Blizzard оскільки вона працює над її приєднанням до Xbox.

Загалом про те, що Котік покине свою посаду було відомо раніше, однак зараз він підтвердив це офіційно тим самим відзначивши, що Microsoft не розглядала продовження його роботи на своїй посаді уже під своїм крилом.

У своєму зверненні (поки що) гендиректор Activision Blizzard відзначив час проведений на чолі компанії та зміни, які за цей час відбулись в індустрії:

40 років потому, коли наближається мій останній день на чолі цієї компанії, я дивуюся тому, як далеко талановиті люди в нашій компанії просунулися в реалізації величезного потенціалу ігор. Ви перетворили аматорську форму розваг на найзахоплююче середовище у світі. Для мене було привілеєм всього мого життя працювати разом з вами, коли ми розширювали привабливість ігор.

У листі Котік також згадав й про Філа Спенсера. Спочатку він відзначив момент, коли до нього вперше звернулись щодо придбання ActiBlizz.

Було відразу очевидно, що об'єднання наших бізнесів дозволить нам продовжувати лідирувати в той час, як список здібних, добре забезпечених ресурсами конкурентів зростає.

Окрім цього Котік відзначив, що сам Спенсер «поділяє наші цінності та визнає наші таланти», а також має величезні амбіції.

Також у виданні The Verge поділились внутрішньою запискою Філа Спенсера у якій він подякував Котіку за роботу, а також анонсував зміни у керівництві Activision Blizzard

Томас Тіппл (віцеголова Activision Blizzard), Роб Костіч (президент Activision Publishing), Майк Ібарра (президент Blizzard Entertainment) і Тьодольф Сомместад (президент King) будуть підпорядковуватися Метту Буті (президент ігрового контенту та студій у Microsoft). Керівництво Activision Publishing, Blizzard і King залишиться на своїх місцях, без змін у структурі управління студіями та бізнес-підрозділами.

Наразі це буде скоріше всього тимчасовий вигляд керівництва на момент перехідного періоду, який має завершитись у березні 2024 року. Тоді, ймовірно, ми уже будемо знати більш конкретні зміни у структурі Activision Blizzard, а поки Microsoft пробує дати раду своєму величезному придбанню.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...