Реклама

👀 Керувати розробкою ігор в Bethesda/ZeniMax буде Джил Брафф

Čytaty latynkoju
👀 Керувати розробкою ігор в Bethesda/ZeniMax буде Джил Брафф
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Керувати розробкою ігор в Bethesda/ZeniMax буде Джил Брафф
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Microsoft призначила Джил Брафф керівником з розробки у Bethesda/ZeniMax.

Президент з ігрового контенту та студій Xbox Метт Буті, який тепер виконує обов’язки Боббі Котіка в Activision Blizzard, оголосив про зміни у Bethesda/ZeniMax. Зокрема, тепер відповідати за студії перед Microsoft буде Джил Брафф.

Брафф працювала у Warner Bros, Sega, Nintendo та інших компаніях. Тепер вона керуватиме командами з розробки ZeniMax/Bethesda, які продовжать працювати як організації з обмеженою інтеграцією, а також продовжить опікатися Microsoft Casual Games.

Вона була нашим лідером у роботі з інтеграції, коли ZeniMax/Bethesda приєдналися до Xbox, і завдяки цій роботі вона добре познайомилася з багатьма їхніми командами та керівниками. Підпорядковуватися Джилл будуть Тодд Говард, Тодд Вон, Метт Фірор, Пол Дженсен і Хізер Купер.

Метт Буті

Також Буті зазначив, що Джеймі Ледер залишиться CEO ZeniMax/Bethesda, проте інші керівники, як-от Тодд Говард, тепер підпорядковуватимуться Джил Брафф.

Раніше ми розповідали, що у Bethesda вирішили поділитися на кінець року статистикою гравців у Starfield. Окрім підбиття проміжних підсумків нам також нагадали про плани, щодо підтримки гри у 2024 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...