Реклама

😮 Розробники Total War: Pharaoh змінили ціну на гру та повертають гравцям різницю

Čytaty latynkoju
😮 Розробники Total War: Pharaoh змінили ціну на гру та повертають гравцям різницю
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Розробники Total War: Pharaoh змінили ціну на гру та повертають гравцям різницю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Creative Assembly вирішили знизити ціну на свою нещодавню нову гру Total War: Paharaoh. Однак це ніяка не знижка і розробники навіть повертають різницю в коштах гравцям, які раніше придбали гру за старою ціною.

Відтепер до прикладу для українських гравців стратегія у Steam коштує ₴899, хоча раніше ціна становила ₴1899.

У своєму блозі розробники відзначають, що «в найближчі кілька днів всі власники Total War: Pharaoh побачать, що Steam обробив часткове відшкодування, і що деякі кошти були додані до вашого гаманця Steam».

В іншому дописі у Creative Assembly відзначають, що вважають нову ціну «більш справедливою вартістю гри для гравців». Також ті, хто придбав фізичну копію гри повернути її продавцю для отримання часткового відшкодування коштів.

Також розробники зауважили, що перше платним DLC для Total War: Pharaoh, тепер буде випущено як безкоштовне оновлення на початку 2024 року.

Ми розпочали процес переоцінки того, що буде далі з Pharaoh, і хоча сьогодні у нас немає всіх відповідей, ми хочемо дати вам зрозуміти, що ми не зачиняємо двері для інших, більш амбітних оновлень гри в майбутньому. У нас все ще є великі плани, але ми хочемо бути чесними з вами, кажучи, що нам потрібно витратити більше часу на них, перш ніж представити їх на суд громадськості.

Звісно, що усіх цікавить питання того у чому ж полягає причина такого рішення. Загалом це доволі цікава ситуація для ігрової індустрії, коли розробник реагує на негативну критику гри таким чином.

З моменту свого релізу 11 жовтня гра отримала змішані відгуки у Steam з результатом в 57% позитивних рецензій, попри доволі непогані оцінки від критиків. Загалом багато фанатів цієї серії стратегій залишились не надто задоволені новою грою та навіть назвали її найгіршою у франшизі Total War.

Таким чином розробники вирішили доволі незвично відреагувати на невдалий запуск гри і тим самим дали гарний приклад іншим, як варто поводити себе у випадку з грою, яка не виправдовує очікувань шанувальників та гравців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...