Реклама

🤔 Total War: Pharaoh — з'явилися перші оцінки гри

Čytaty latynkoju
🤔 Total War: Pharaoh — з'явилися перші оцінки гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Total War: Pharaoh — з'явилися перші оцінки гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 11 жовтня, для ПК відбувся реліз історичної стратегії Total War: Pharaoh, яка повертає серію до свого реалістичного ґрунту після фентезійного Warhammer. Тому ми уже можемо дізнатися як гру оцінили оглядачі.

Нагадаємо, що у Total War: Pharaoh, гравці мають можливість познайомитися з трьома культурами Єгипту періоду Нового царства наприкінці Бронзового віку.

На початку ґеймерам буде надано на вибір вісім лідерів фракцій з трьох культур — єгипетської, ханаанської та хетської — кожна з яких має свій унікальний стиль гри.

Нижче можете побачити загальні оцінки гри на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають, що нова гра у серії Total War доволі успішно повертається до своєї класичної системи з основою на історичних подіях. Відзначається, що у стратегії доволі цікава кампанія, а також звертають увагу на нові ігроладні механіки: більш динамічні битви, зміни погоди, такі як грози та піщані бурі, а також поширення вогню, який може охопити як окремі поселення, так і великі армії.

Однак також оглядачі піддали критиці той момент, що бажання історичної достовірності дещо обмежує свободу гравця у грі. Також відзначають певні технічні проблеми, які загалом згодом можуть виправити.

Рік Лейн з PC Gamer поставив грі 80 зі 100 балів та відзначив:

Битви Total War: Pharaoh's можуть бути обмежені історією, але Creative Assembly компенсує це складною, тематичною і дуже динамічною кампанією.

Стівен Міллс з Destructoid поставив грі 8 балів з 10 та зауважив:

Зрештою, Total War: Pharaoh стоїть на вершині піраміди грандіозних RTS. Вона веде франшизу в сміливому новому напрямку, додаючи безліч нових систем і функцій, які покращують ігровий процес. Попри те, що ми вирішили не поспішати з битвами, нові системи — це великий крок вперед. І хоча вона має свої недоліки, Pharaoh пропонує одну з найкращих кампаній у захопливому та красивому сеттинзі.

Макс Борман з Game Rant поставив грі 4 з 5 зірок та пише:

Від абсолютно нової кампанії з новими захопливими можливостями до бойової системи з новими механіками — Total War: Pharaoh має що запропонувати гравцям, які шукають нову стратегію, щоб встигнути в неї зануритися. Деякі з її унікальних можливостей можуть здатися дещо прісними, але вона компенсує це, пропонуючи гравцям безпрецедентну свободу формувати гру та історію так, як вони вважають за потрібне. І хоча вона може бути меншою за Total War: Warhammer 3, вона все одно є гідним представником цієї культової франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...