Реклама

🙃 Проходження DLC до God of War: Ragnarok дійсно займає більше часу за кампанію в Call of Duty: Modern Warfare III

Čytaty latynkoju
🙃 Проходження DLC до God of War: Ragnarok дійсно займає більше часу за кампанію в Call of Duty: Modern Warfare III
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Проходження DLC до God of War: Ragnarok дійсно займає більше часу за кампанію в Call of Duty: Modern Warfare III
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого тижня на церемонії The Game Awards 2023 нам представили доповнення Valhalla для God of War: Ragnarok. Ця новина багато кого застала зненацька, а особливо разом з тим, що DLC буде абсолютно безкоштовним.

Доповнення вийшло 12 грудня і гравці помітили одну цікаву та курйозну деталь — проходження Valhalla займає більше часу ніж проходження кампанії нової Call of Duty: Modern Warfare III.

Курйозності цьому додає те, що зі сцени TGA виконавець ролі Кратоса Крістофер Джадж пожартував, що його промова для вручення нагороди зайняла більше часу ніж кампанія Modern Warfare III.

Це звісно зачепило розробників, які висловлювали своє невдоволення. Однак як виявилося це все більше курйозніше після того, як виявилося, що безкоштовне доповнення до торішньої God of War займає більше часу для проходження.

За даними порталу How Long to Beat (який визначає скільки часу потребується на проходження гри), основна історія DLC Valhalla займає близько 6 годин, а повне проходження близько 8 годин. Водночас основна кампанія у Modern Warfare III займає 5 годин, хоча проходження на 100% займе 12,5 годин.

Раніше ми розповідали, що розробники Call of Duty: Modern Warfare III відзначили, що гру розробляли поспіхом і до кінця не знали це DLC, чи повноцінна гра.

Більше про доповнення Valhalla для God of War Ragnarök читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...