Реклама

🪓 Для God of War Ragnarök вийде безкоштовне мандрівне доповнення Valhalla

Čytaty latynkoju
🪓 Для God of War Ragnarök вийде безкоштовне мандрівне доповнення Valhalla
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🪓 Для God of War Ragnarök вийде безкоштовне мандрівне доповнення Valhalla
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На The Game Awards 2023 анонсували безкоштовне доповнення для God of War Ragnarök Valhalla.

Valhalla стане епілогом до подій останньої частини серії. Розробники описують це як «глибоко особисту та рефлективну подорож» для Кратоса.

Принесений до таємничих берегів Вальгалли в супроводі лише Міміра, Кратос увійде в її невідомі глибини, щоб подолати випробування всередині себе і зіткнутися з відгомонами свого минулого.

Обіцяють класичну боївку God of War, поєднану з роуґлайт-механіками на п’яти рівнях складності.

Кожна спроба потрапити до Вальгалли спонукатиме вас опанувати різні аспекти арсеналу Кратоса, оскільки ви зіткнетеся з новими комбінаціями ворогів і деякими несподіванками на своєму шляху

Кратос матиме всі види зброї та повністю розблоковане дерево навичок. А от броню доведеться залишити за брамою Вальгалли. Точніше, вона буде, але не впливатиме на характеристики персонажа — лише на зовнішній вигляд.

Кажуть, що грати можна коли завгодно, однак рекомендують спочатку пройти основний сюжет, оскільки події Valhalla відбуваються після фіналу гри.

Доповнення буде доступне 12 грудня безкоштовно для всіх власників God of War Ragnarök. Також розробники повідомили, що сама гра продалася накладом 15 млн копій, з чим ми можемо їх лише привітати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...