Реклама

🎮 Перший день E3. Ubisoft Forward — гра по «Аватару» Джеймса Кемерона, нове відео Far Cry 6 та багато іншого

Найбільша ігрова подія планети розпочалася. Розповідаємо, що показали на Ubisoft Forward у суботу 12 червня.
Čytaty latynkoju
🎮 Перший день E3. Ubisoft Forward — гра по «Аватару» Джеймса Кемерона, нове відео Far Cry 6 та багато іншого
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Перший день E3. Ubisoft Forward — гра по «Аватару» Джеймса Кемерона, нове відео Far Cry 6 та багато іншого
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбільша ігрова подія планети розпочалася. Розповідаємо, що показали на Ubisoft Forward у суботу 12 червня.

На жаль, довгоочікуваний рімейк Prince of Persia: Sands of Time не показали — творці гри ще перед конференцією сказали, що поки не можуть розповісти нам нічого нового.

А що показали, дивіться нижче.

Avatar: Frontiers of Pandora

Пригодницький екшн у світі Джеймса Кемерона показали вперше. Відкритий світ, битви на землі у повітрі, приголомшлива графіка.

Гра вийде у 2022 році лише на останньому поколінні консолей, ПК, Google Stadia та Luna.

Rainbow Six: Extraction

Кооперативний тактичний шутер з місіями на 1-3 гравця. Завданням гравців буде врятувати цивільні життя та знищити іншопланетні форми життя.

Гра вийде 16 вересня 2021 на останніх двох поколіннях консолей, ПК, Stadia та Luna.

А для Rainbow Six: Siege анонсували нового оператора.

Rocksmith+ та Just Dance 2022

Традиційні музичні апдейти Ubisoft.

Rocksmith+ — це застосунок для навчання грі на гітарі. Буде доступний на Android-смартфонах, ПК (влітку) та консолях (восени). Обіцяють велику музичну бібліотеку, інтерактивність та відеоуроки.

Застосунок працюватиме за передплатою.

Нова частина танцювальної гри вийде 4 листопада на всіх консолях. До роботи над проєктом долучився Тодрік Голл, автор хіта Nails, Hair, Hips, Heels.

Rider’s Republic

Спортивна мультиплеєрна гра, анонсована ще у 2020 році, отримала дату релізу — 2 вересня. Також Ubisoft розповіла геймплейні подробиці.

Зокрема у грі буде одразу доступно багато видів екстремального спорту — такі як гірний велосипед, сноуборд, глайдинг та інші. Гравці можуть створювати власних персонажів-райдерів, кастомізувати їх та шукати різноманітні змагання у відкритому світі.

Far Cry 6

Авжеж Ubisoft не могла обійти увагою свій головний реліз цього року — блокбастер Far Cry 6 виходить 7 жовтня. Лише два тижні тому відбулася велика презентація гри, де показали одразу три відео, серед яких була історія Дані/Денні Рохас, головної протагоністки (або протагоніста в залежності від вашого вибору). Подивіться відео з травневого івенту за посиланням.

Тепер же нам розповіли історію головного лиходія — диктатора Антона Кастійо у виконанні Джанкарло Еспозіто («Пуститися берега», «Краще дзвоніть Солу»).

Крім того, Ubisoft підготувала ще один досить значний анонс. До Far Cry 6 вийде DLC, яке дозволить гравцям побувати в шкурі останніх лиходіїв серії. Так, включно з Ваасом! Чи пам’ятаєте ви, що таке безумство?

DLC дозволить зазирнути у розум цих персонажів, щоб зрозуміти їхню мотивацію.

Mario + Rabbids

Колаборація між Nintendo та Ubisoft отримає продовження. Перша частина покрокової стратегії вийшла у 2017 році, а цю можна очікувати у 2022 ексклюзивно на Nintendo Switch.

Оновлення для минулих релізів

Watch Dogs: Legion отримає DLC під назвою Bloodline, де з’являться головні герої попередніх ігор серії — Ейден Пірс та Ренч.

Підтримка Assasin’s Creed Valhalla продовжиться на другий рік. Нагадаємо, нещодавно вийшло перше з двох обіцяних DLC «Гнів друїдів», що спрямовує Ейвор/-а до смарагдової Ірландії.

Друге DLC сконцентрується на облозі Парижу і вийде цього літа. Крім нових локацій, там будуть нові зброя та обладунки, вороги та багато доопрацювань.

Також Ubisoft анонсувала вихід оглядового туру середньовічною Англією, де гравці зможуть дізнатися багато цікавого про тогочасні культуру, традиції, архітектуру та військову справу. Чудова традиція отримує продовження. Якщо ви не були на турах в Assassin’s Creed Origins та Odyssey, дуже рекомендуємо.

Кіно та серіали

Mythic Quest — обожнюваний ігровими розробниками серіал пішов на другий сезон. Дивитися можна на Apple TV+.

А також новий трейлер повнометражного комедійного горрору Werewolves Within.

Це все, що показали на Ubisoft Forward 2021. Дивіться розклад ігрових івентів цього червня та інші вже показані презентації за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...