Реклама

😏 Valve просить власників Steam Deck припинити вдихати гази з вентиляції консолі

Čytaty latynkoju
😏 Valve просить власників Steam Deck припинити вдихати гази з вентиляції консолі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Valve просить власників Steam Deck припинити вдихати гази з вентиляції консолі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Valve має доволі незвичну рекомендацію для власників Steam Deck. Компанія не рекомендує користувачам своєї консолі вдихати гази з вентиляції портативки.

Про таке неочікуване попередження від Valve повідомляє Kotaku. Видання відзначає, що з моменту виходу Steam Deck багато власників говорили про те, що не можуть перестати вдихати випари, які виходять з консолі під час гри.

Anybody else like the New Deck Smell? I think it smells amazing!
byu/Whydumb81 inSteamDeck

Kotaku відзначає, що це навіть перетворилося на своєрідний мем серед власників Steam Deck, які досить часто пишуть про те, як вони насолоджуються характерним ароматом з вентиляції.

Однак, як помітили у виданні на Reddit з’явився допис від користувача, який все-таки насмілився запитати у Valve наскільки це є безпечним для здоров’я.

У компанії доволі стримано відповіли, що «як і у випадку з усією електронікою, загалом не рекомендується вдихати вихлопні гази вашого пристрою». Valve рекомендує уникати прямого вдихання газів, які виходять з пристрою. Хоча й компанія розуміє, що це своєрідний «мем» серед власників консолі, однак радить «утриматися від такої поведінки заради безпеки вашого здоров’я».

I asked Valve about sniffing the vent and…
byu/Metapod100 inSteamDeck

Однак навряд це попередження багато кого переконає припинити займатися цим. Як мінімум редактор Kotaku відзначив, що «нічого не може вдіяти», запах який видає його Steam Deck це «звичка, від якої я не можу позбутися».

Нагадаємо, що у нас ви також можете прочитати наш огляд Steam Deck та дізнатися кому може підійти цей девайс (на жаль ми не здогадались оглянути запахи, які видає консоль).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...