Реклама

👀 Трейлер GTA VI — що кажуть про витік розробники та деталі гри від Take-Two

Čytaty latynkoju
👀 Трейлер GTA VI — що кажуть про витік розробники та деталі гри від Take-Two
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Трейлер GTA VI — що кажуть про витік розробники та деталі гри від Take-Two
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні ми отримали змогу дочасно побачити трейлер Grand Theft Auto VI. Причиною того, що ми змогли побачити довгоочікуваний анонс на майже 15 годин раніше став витік трейлера у соцмережі.

Rockstar змушена була оперативно реагувати на це та оприлюднила трейлер раніше запланованого часу, адже все мало б відбутись 5 грудня о 16:00.

Звісно, що цьому витоку не були раді розробники. До прикладу Ллойд Нотт, провідний VFX-художник Rockstar, просто написав, що «це відстій».

Зі свого боку старший геймдизайнер Філ Беверідж відзначив, що розробники хотіли б розділити цей момент з гравцями одночасно.

Беверіджа у цьому також підтримав старший аніматор ігрового процесу Хав’єр Альтман, який хотів вперше переглянути трейлер разом з колегами на роботі та відчути «момент».

Інші розробники Rockstar теж не приховували свого розчарування, адже навряд хтось хотів би, щоб його робота у яку ти вкладаєш усі свої сили оприлюднювалась таким чином.

Однак попри таку прикру ситуацію усі відзначають, що все-таки раді поділитись з гравцями першими новинами по GTA VI

Що відомо про GTA VI

У своєму пресрелізі Take-Two описує гру так:

Grand Theft Auto VI вирушає до штату Леоніда, де розташовані просякнуті неоном вулиці Вайс-Сіті і не тільки, у найбільшій та найатмосфернішій частині серії Grand Theft Auto.

Відзначається, що Rockstar прагне у цій грі досягнути нового стандарту для сюжетних ігор у відкритому світі. Тому нам запропонують найбільшу та найдетальнішу гру в серії GTA за весь час.

Тепер офіційно можна говорити про те, що події гри розгорнуться у Вайс-Сіті, місті прототипом якого є Маямі та яке раніше з’являлось у GTA: Vice City. Однак не лише одне місто на нас очікує. Нам для дослідження також запропонують штат Леоніда. Звісно, що він базується на Флориді з характерними для цього штату стереотипами.

Ну і звісно найголовніше це те, що GTA VI вийде у 2025 році і поки лише для консолей PalyStation 5 та Xbox Sries X/S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...