Реклама

🎮 Ріст Xbox, рекорд Game Pass після релізу Starfield— новий фінзвіт Microsoft

Čytaty latynkoju
🎮 Ріст Xbox, рекорд Game Pass після релізу Starfield— новий фінзвіт Microsoft
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Ріст Xbox, рекорд Game Pass після релізу Starfield— новий фінзвіт Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft поділилась своїми результатами за перший квартал 2024 фінансового року. Загалом у порівнянні з попередніми результатами цього разу можна відзначити доволі позитивні зміни у Xbox.

Компанія повідомляє, що її ігровий підрозділ з різноманітного контенту та сервісів отримав 13% зростання доходів у порівнянні з 5% у попередньому кварталі.

Також можна відзначити, що продажі апаратного забезпечення Xbox знизились на 7% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Хоча відзначимо що у попередньому кварталі цей показник становив 13%.

Загалом Xbox у першому кварталі 2024 фінансового року (період з 1 липня по 30 вересня) отримала $3,9 млрд доходу, що на 9% більше, ніж у попередньому році. Такі зростання у компанії пояснюють високими показниками ігор від своїх розробників, а також Game Pass.

До того ж як передає Том Уоррен з The Verge, CEO Microsoft Сатья Наделла відзначив, що завдяки релізу Starfield було поставлено рекорд за «найбільшою кількістю передплатників Game Pass, доданих за один день за всю історію». Проте, на жаль, конкретної кількості нових користувачів ми не можемо дізнатися.

Нагадаємо, що раніше Bethesda повідомляла, що у її нову космічну рольову гру зіграло уже понад 10 млн гравців. Розробники відзначили, що це їхній «найбільший запуск» гри в історії.

Відзначимо також, що доволі цікавим для порівняння буде звіт за наступний квартал з огляду на закриття угоди з придбання Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...