Реклама

😉 У Xbox немає планів на Game Pass для PlayStation та Nintendo, однак тепер є Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
😉 У Xbox немає планів на Game Pass для PlayStation та Nintendo, однак тепер є Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😉 У Xbox немає планів на Game Pass для PlayStation та Nintendo, однак тепер є Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Філ Спенсер за останній рік, видається, дуже полюбив роздавати інтерв’ю звісно що на тему Activision Blizzard, яка нарешті стала частиною Microsoft, але й також про Game Pass, який наразі є флагманським сервісом Xbox.

У своїй новій розмові з Windows Central Спенсер розповів про те, які плани у ігрового підрозділу на майбутнє вимальовуються, а яких наразі немає.

Якщо, на напередодні фінансовий директор Xbox, Тім Стюарт, заявив, що у компанії хочуть принести Game Pass на «кожен екран», тобто й на PlayStation та Nintendo, то тепер гендиректор Xbox заперечив такі чутки.

Ми не плануємо приносити Game Pass на PlayStation або Nintendo. Це не входить в наші плани. Але я думаю, що ви зачепили правильне питання про те, що означає володіти Xbox. Я хочу зосередитися на тому, як ми зможемо продовжити впроваджувати інновації для людей, які зробили свій вибір на користь нашої апаратної платформи (Xbox Series X/S)? І як ми можемо зробити так, щоб вони були задоволені своїми інвестиціями в те, що ми створили?

Таким чином Спенсер відзначив, що Xbox все-таки хоче, щоб її сервіс був ексклюзивною пропозицією з точки зору консольного геймінгу. Хоча нагадаємо, що раніше голова ігрового підрозділу Microsoft говорив про те, що вони розглядають користувачів Nintendo і PlayStation як частину спільноти Xbox.

Також Філ Спенсер вкотре поговорив про плани компанії на Activison Blizzard каталог ігор якої вже доступний Xbox.

Коли ми переглядаємо каталог ігор від Activision та Blizzard, нас захоплює те, що ми можемо зробити. Це лише перші дні, тому нам потрібно спілкуватися з командами, які вже повністю укомплектовані та працюють над проєктами.

Загалом Спенсер підтвердив, що найближчим часом не варто очікувати на велику інтеграцію з Activision Blizzard. Для цього Xbox потрібне ще певний час для того, щоб дійти розуміння того, у якому напрямку рухатись далі.

У випадку з іграми Blizzard, насправді я хотів би попрацювати з керівництвом Blizzard, щоб зрозуміти, в чому полягає їхня пристрасть. Я кажу все це, але я зовсім не припускаю, що Blizzard не має пристрасті до відродження франшиз, я знаю це з моїх візитів до команди. Вони абсолютно точно мають пристрасть у цій сфері. Вони дуже захоплені можливостями, які ми всі разом можемо реалізувати.

Також раніше Філ Спенсер розповів, що Xbox обговорює з партнерами створення мобільної ігрової крамниці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...