Реклама

🤔 S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — у GSC поділились новими деталями гри

Čytaty latynkoju
🤔 S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — у GSC поділились новими деталями гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — у GSC поділились новими деталями гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У GSC Game World поспілкувались з китайським виданням Gamersky і завдяки цьому ми тепер можемо дізнатися нові деталі про довгоочікувану S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Безпосередньо інтерв’ю дали геймдиректор гри Євген Григорович, виконавча продюсерка Марія Григорович та маркетинговий продюсер Владиславом Новіков.

Отже, перейдімо до того, чим цікавим вони поділились у своїй розмові з журналістами.

Загалом гравцям варто буде трішки виділити часу на проходження гри, адже основний сюжет триватиме близько 40 годин. До того ж нам анонсують варіативність гри до тієї міри, що кожен ваш вибір суттєво буде впливати на загальну історію.

Сюжет гри — це величезна за змістом нелінійна історія, поведінка гравця в грі визначатиме конкретний напрямок сюжету (…) ви не зможете за один раз пережити всю історію, тому що сюжет може давати різний напрямок, основний сюжетний процес триває близько 40 годин.

Також відзначається, що гра отримає чотири варіанти завершення. До того ж навіть побічні квести будуть мати вплив на основну історію.

У грі нам обіцяють запропонувати варіативність у її проходженні та бойовій системі. Тобто можна буде «тихенько» вбивати своїх ворогів. Можна буде піти звичним шляхом «Рембо» та рознести все, що буде на вашому шляху. Хоча розробники відзначають, що іноді вороги будуть добре захищеними і вам набагато простіше буде підкрастись до них та знищити їх набагато розумнішим методом.

Вони також наголосили, що прямий постріл в голову NPC завжди буде смертельним для нього.

У S.T.A.L.K.E.R. 2 гравців хочуть заохотити використовувати довкілля, яке йому пропонують у грі від звичних бочок з паливом, які можна підірвати до різноманітних інших речей на локаціях, які будуть доступні для взаємодії.

Також нам розповіли дещо й про те, як розробники хочуть, щоб гра працювала на різних платформах. Відзначається, що версія гри для Xbox Series X отримає два режими: продуктивності та якості.

Дещо може насторожити те, що мета розробників наразі «досягти 60 FPS у режимі продуктивності». Також поки вони не готові розповісти щось стосовно роздільної здатності, адже наразі вони все ще ведуть роботу над оптимізацією гри.

Також вони розповіли, що для ПК мінімальна конфігурація на яку у GSC орієнтуються це «GTX 1060, на якій гра буде запускатися, але графіка може бути не на найвищому рівні».

Сьогодні гра все ще перебуває в стадії бета-тестування, і ми оголосимо офіційні вимоги до апаратного забезпечення, коли наблизимося до релізу.

Щодо релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, то відомо, що гра готується до виходу у першому кварталі 2024 року. Саме про це також поцікавились у GSC та запитали на якому етапі виробництва наразі перебувають розробники.

Фінальне шліфування гри займе деякий час, ми хочемо запустити нашу гру на найвищому рівні якомога швидше, але через об'єм і складність відкритого світу, є тисячі деталей, які можуть піти не так, і ми не поспішаємо полірувати продукт. У розробників ігор ніколи не буває достатньо часу, і важко сказати, наскільки ми близькі до того, щоб насправді «закінчити» гру.

Що ж, залишається сподіватись, що більше перенесень гри не буде і ми отримаємо уже в найближчому майбутньому S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, яка має вийти для ПК та Xbox Series X/S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...